MAZDA 6/Atenza Sedan Hakkında Tüm Bilgiler – Alınır mı? Kronik Sorunları Nelerdir

Farklı araç bilgilerine yer verdiğimiz adresimize hoş geldiniz. Sizin için hızlı bir şekilde araçlar hakkında bilgilendirmeler yapmaya devam ediyoruz. Her geçen gün güncel ve farklı araçların bilgilerinin yer aldığı adresimizde sizin için detaylı bir şekilde bilgilendirme yapmaya devam ediyoruz.

Bizler araçlar hakkında detaylı bilgilendirmeler yaparak ortalama bilgilere ulaşmanızı amaçlıyoruz. O sebeple araçlar hakkında şahsi düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorumlar bölümüne yazarsanız memnuno luruz.

MAZDA 6/Atenza Sedan Alınır mı

Dilerseniz bu aracın öncelikle hangi yıl aralığında üretildiğine bakalım. Şurası unutulmamalıdır ki bir aracın pazar hareketinde o aracın hala üretilip üretilmediğinin de son derece önemli etkisi bulunmaktadır.

MAZDA 6/Atenza Sedan Üretim Yılları: 2002 – 2005

Hiç şüphesiz motor hacmi, silindir sayısı, yakıt tipi bir aracın alınıp alınmayacağına doğrudan etki eden konu başlıklarıdır. Bunların iyi değerlendirilmesi gerekmektedir.

MAZDA 6/Atenza Sedan Motor Özellikleri

  • Genel: 3.0L V6 5MT (220 HP)
  • Silindir: V6
  • Motor Hacmi: 2967 cm3
  • Yakıt Tipi: Benzinli

MAZDA 6/Atenza Sedan Hızlanma Verileri

Bir araba satın alırken hızlanmasını göz ardı etmek yanlış olacaktır. O sebeple 0 – 100 KM hızlanma verileri ve diğer özelliklerini de sizin için bir araya topladık.

  • MAZDA 6/Atenza Sedan Azami Hızı: 143 mph OR 230 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 8 s

MAZDA 6/Atenza Sedan Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi:
  • Ortalama:
  • Şehirlerarası:

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak MAZDA 6/Atenza Sedan hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

MAZDA 6/Atenza Sedan Kronik Arızaları

MAZDA 6/Atenza Sedan Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz MAZDA 6/Atenza Sedan Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

MAZDA 6/Atenza Sedan Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

MAZDA 6/Atenza Sedan alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada MAZDA 6/Atenza Sedan kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın