Miele F11 Arızasını Nasıl Çözebiliriz

Her geçen gün daha fazla konu başlığı üzerine arıza kodları hakkında bilgilendirmeler yapılmaya devam edilmektedir. Şimdi sırada Miele Çamaşır Makinesi kategorisinden Miele F11 F11 arıza kodu çözümü bulunmaktadır.

Miele Miele Arıza Kodu

_____

⇒ Atık su boşaltma aksamlarında arıza bulunduğu hakkında uyarı veren koddur. Atık su hortumunun tıkalı olmadığından veya katlanmadığından emin olunuz.

_____

Benzer arızalara karşı çözüm bulunması için benzer arıza kodlarını bir araya toplamaya çalıştık. Bunlara da göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Miele F15

Makinenize yüksek sıcaklıkta su ilavesi yapılıyor. 75 derecenin üzerinde sıcak su alımı yapıldığında bu kod görülür. Temiz su hortumunu sıcak su gelmeyen bir musluğa takınız. Arıza düzelmediği takdirde servisimizden yardım isteyiniz.

Miele F16

Aşırı köpüklenme sorunu oluşuyor. Deterjan fazla doldurulduğunda veyahut son kullanma tarihi geçmiş ürün kullanımında karşılaşılan problemdir.

Miele F19

Su sensöründe arıza yaşanıyor. Kendiniz tamir yoluna gitmeyiniz.

Miele F20

Isıtma modülünde kireçlenme ve tortu birikmesi sonucu yaşanan problemdir. Temizlendiğinde problem düzelmediği takdirde parçanın değiştirilmesi gerekir.

Miele F29

Çamaşır makinenizde F20 de olduğu gibi ısıtma parçasında arıza olduğunu bildiriyor.

Doğru arıza kodlarına hızlı bir şekilde ulaşmanız amacıyla burada yer alan bilgileri internetten derledik. Doğru bilgiye ulaşamadığınızı düşüşnüyorsanız ilgili markanın resmi internet sitesine göz atabilirsiniz.

Arıza kodları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için yorum bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Yorum yapın