SKODA Fabia Combi Hakkında Tüm Bilgiler – Alınır mı? Kronik Sorunları Nelerdir

Detaylı ve ayrıcalıklaı bir şekilde araç seçeneklerine ulaşmak ve onların piyasası hakkında bilgilere ulaşmak için kesinlikle doğru adrestesiniz. Burada araç piyasaları hakkında oldukça derinlemesine bir bilgilendirme – veritabanı oluşturmaya çalşıyoruz.

Bizler araçlar hakkında detaylı bilgilendirmeler yaparak ortalama bilgilere ulaşmanızı amaçlıyoruz. O sebeple araçlar hakkında şahsi düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorumlar bölümüne yazarsanız memnuno luruz.

SKODA Fabia Combi Alınır mı

Öncelikle bir aracın hangi aralıkta üretilip üretilmediğine bakarak yorum yapabiliriz. Bu sebeple aracın üretim aralığının bize bu konuda ipucu verdiğini de bilmekte fayda var.

SKODA Fabia Combi Üretim Yılları: 2000 – 2007

Bir aracın alınıp alınmayacağına karar vermek için motor özellikleri hakkında da bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Motor hacmi yakıt tipi, silindir sayısı bu konuda oldukça önemli ipuçları veren başlıklar arasında yer alır.

SKODA Fabia Combi Motor Özellikleri

  • Genel: 1.4 16V 5MT (100 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1390 cm3
  • Yakıt Tipi: Benzinli

SKODA Fabia Combi Hızlanma Verileri

Araçların alınıp alınmayacağı konusunda hız son derece seçici bir unsuz olarak ön plana çıkar. Bu sebeple sizin için hız verilerini de ekrana getirmeye çalışıyoruz.

  • SKODA Fabia Combi Azami Hızı: 116 mph OR 187 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 11.6 s

SKODA Fabia Combi Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 26.1 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 9 L/100Km
  • Ortalama: 43.6 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 5.4 L/100Km
  • Şehirlerarası: 35.1 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 6.7 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak SKODA Fabia Combi hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

SKODA Fabia Combi Kronik Arızaları

SKODA Fabia Combi Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz SKODA Fabia Combi Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

SKODA Fabia Combi Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

SKODA Fabia Combi alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada SKODA Fabia Combi kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın