SUZUKI Jimny Kronik Sorunları ve Merak Edilenler (Alınır mı? – Yorumları)

Araç piyasası ve genel özellikleri hakkında bilgilendirmeler yaptığımız adresimize hoş geldiniz. Bu içeriğimizde araçlar hakkında genel bilgilendirmeler yapmakta ve onlar hakkında derinlemesine bir yorumlamalara yer vermekteyiz.

Araçlar hakkında detaylı bilgilendirme yaparken bir marka hakkında olumlu yada olumsuz bir yorum yapmamaya gayret gösteriyoruz. Bu sebeple araçların yakıt tipleri – satış rakamları gibi seçeneklere göre bir aralık belirliyoruz. Sizler de bu veritabanının gelişmesi için yorumlarınızla bize destek olabilirsiniz.

SUZUKI Jimny Alınır mı

Biz bir aracın alınıp alınmayacağına en son ne zaman üretildiğine bakarak karar verebiliriz. Bu sebeple hala üretilip üretilmediği hakkında yorum yaparak araç hakkında fikir edinmemiz de mümkün oluyor.

SUZUKI Jimny Üretim Yılları: 2005 – 2012

Hiç şüphesiz motor hacmi, silindir sayısı, yakıt tipi bir aracın alınıp alınmayacağına doğrudan etki eden konu başlıklarıdır. Bunların iyi değerlendirilmesi gerekmektedir.

SUZUKI Jimny Motor Özellikleri

  • Genel: 1.3 VVT (85 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1328 cm3
  • Yakıt Tipi: Benzinli

SUZUKI Jimny Hızlanma Verileri

Genellikle hızlanması, 0 – 100 KM arası hızı da son derece önemli bir unsur olarak karşımıza çıkar.

  • SUZUKI Jimny Azami Hızı: 87 mph OR 140 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 14.1 s

SUZUKI Jimny Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 25.3 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 9.3 L/100Km
  • Ortalama: 37.9 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 6.2 L/100Km
  • Şehirlerarası: 32.2 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 7.3 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak SUZUKI Jimny hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

SUZUKI Jimny Kronik Arızaları

SUZUKI Jimny Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz SUZUKI Jimny Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

SUZUKI Jimny Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

SUZUKI Jimny alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada SUZUKI Jimny kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın