HYUNDAI Getz 3 Doors Alınır mı? Hangi Modeli Satın Alınabilir

Farklı araç bilgilerine yer verdiğimiz adresimize hoş geldiniz. Sizin için hızlı bir şekilde araçlar hakkında bilgilendirmeler yapmaya devam ediyoruz. Her geçen gün güncel ve farklı araçların bilgilerinin yer aldığı adresimizde sizin için detaylı bir şekilde bilgilendirme yapmaya devam ediyoruz.

Burada biz markalar hakkında şahsi yorumlar yapmıyoruz. Sadece mevcut veriler ışında bir takım bilgiler vermeye çalışıyoruz. Bu sebeple sizler de araçlar hakkında yorum yaparak bizi daha doğru bir şekilde bilgilendirebilirsiniz. Aklınıza takılan her türlü sorunun cevabında sadece bir tık uzağınızda yer alıyoruz.

HYUNDAI Getz 3 Doors Alınır mı

Dilerseniz bu aracın öncelikle hangi yıl aralığında üretildiğine bakalım. Şurası unutulmamalıdır ki bir aracın pazar hareketinde o aracın hala üretilip üretilmediğinin de son derece önemli etkisi bulunmaktadır.

HYUNDAI Getz 3 Doors Üretim Yılları: 2005 – 2011

Bir aracın alınıp alınmayacağına karar vermek için motor özellikleri hakkında da bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Motor hacmi yakıt tipi, silindir sayısı bu konuda oldukça önemli ipuçları veren başlıklar arasında yer alır.

HYUNDAI Getz 3 Doors Motor Özellikleri

  • Genel: 1.4i 5MT (97 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1399 cm3
  • Yakıt Tipi: Benzinli

HYUNDAI Getz 3 Doors Hızlanma Verileri

Aracın alınıp alınmaması konusunda ön plana çıkan bir diğer unsuz ise hızlanmasıdır. Bu sebeple azami hızı ve 0 – 100 verilerini de sizin için sıraladık.

  • HYUNDAI Getz 3 Doors Azami Hızı: 105.6 mph OR 170 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 11.2 s

HYUNDAI Getz 3 Doors Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 29 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 8.1 L/100Km
  • Ortalama: 45.2 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 5.2 L/100Km
  • Şehirlerarası: 37.3 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 6.3 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak HYUNDAI Getz 3 Doors hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

HYUNDAI Getz 3 Doors Kronik Arızaları

HYUNDAI Getz 3 Doors Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz HYUNDAI Getz 3 Doors Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

HYUNDAI Getz 3 Doors Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

HYUNDAI Getz 3 Doors alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada HYUNDAI Getz 3 Doors kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın