SSANGYONG Tivoli XLV Hakkında Bilgiler – Tutuluyor mu

Yeniden merhaba sizin için araç arızaları ve kronik sorunları – Pazar piyasası ve tüm merak edilen konu başlıklarını yazmaya devam ediyoruz.

Burada biz markalar hakkında şahsi yorumlar yapmıyoruz. Sadece mevcut veriler ışında bir takım bilgiler vermeye çalışıyoruz. Bu sebeple sizler de araçlar hakkında yorum yaparak bizi daha doğru bir şekilde bilgilendirebilirsiniz. Aklınıza takılan her türlü sorunun cevabında sadece bir tık uzağınızda yer alıyoruz.

SSANGYONG Tivoli XLV Alınır mı

Öncelikle bir aracın hangi aralıkta üretilip üretilmediğine bakarak yorum yapabiliriz. Bu sebeple aracın üretim aralığının bize bu konuda ipucu verdiğini de bilmekte fayda var.

SSANGYONG Tivoli XLV Üretim Yılları: 2016 – Hala Üretilmekte

Hiç şüphesiz motor hacmi, silindir sayısı, yakıt tipi bir aracın alınıp alınmayacağına doğrudan etki eden konu başlıklarıdır. Bunların iyi değerlendirilmesi gerekmektedir.

SSANGYONG Tivoli XLV Motor Özellikleri

  • Genel: 1.6 6AT (115 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1597 cm3
  • Yakıt Tipi: Dizel

SSANGYONG Tivoli XLV Hızlanma Verileri

Bir araba satın alırken hızlanmasını göz ardı etmek yanlış olacaktır. O sebeple 0 – 100 KM hızlanma verileri ve diğer özelliklerini de sizin için bir araya topladık.

  • SSANGYONG Tivoli XLV Azami Hızı: 107 mph OR 172 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 12 s

SSANGYONG Tivoli XLV Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 31.4 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 7.5 L/100Km
  • Ortalama: 48 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 4.9 L/100Km
  • Şehirlerarası: 37.3 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 6.3 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak SSANGYONG Tivoli XLV hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

SSANGYONG Tivoli XLV Kronik Sorunları

SSANGYONG Tivoli XLV Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz SSANGYONG Tivoli XLV Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

SSANGYONG Tivoli XLV Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

SSANGYONG Tivoli XLV alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada SSANGYONG Tivoli XLV kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın