FIAT 500 X Hakkında Tüm Bilgiler – Alınır mı? Kronik Sorunları Nelerdir

Detaylı ve ayrıcalıklaı bir şekilde araç seçeneklerine ulaşmak ve onların piyasası hakkında bilgilere ulaşmak için kesinlikle doğru adrestesiniz. Burada araç piyasaları hakkında oldukça derinlemesine bir bilgilendirme – veritabanı oluşturmaya çalşıyoruz.

Bizler araçlar hakkında detaylı bilgilendirmeler yaparak ortalama bilgilere ulaşmanızı amaçlıyoruz. O sebeple araçlar hakkında şahsi düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorumlar bölümüne yazarsanız memnuno luruz.

FIAT 500 X Alınır mı

Öncelikle bir aracın hangi aralıkta üretilip üretilmediğine bakarak yorum yapabiliriz. Bu sebeple aracın üretim aralığının bize bu konuda ipucu verdiğini de bilmekte fayda var.

FIAT 500 X Üretim Yılları: 2018 – Hala Üretilmekte

Bir aracın alınıp alınmayacağına karar vermek için motor özellikleri hakkında da bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Motor hacmi yakıt tipi, silindir sayısı bu konuda oldukça önemli ipuçları veren başlıklar arasında yer alır.

FIAT 500 X Motor Özellikleri

  • Genel: 1.6L MultiJet II 6MT (120 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1598 cm3
  • Yakıt Tipi: Dizel

FIAT 500 X Hızlanma Verileri

Hızdan hoşlanıyorsanız, yada çevik bir arabaya sahip olmak istiyorsanız bu araç hakkında hız verilerine de göz atmanız gerekmektedir. Sizin için kısaca bilgilendirme yapmamız gerekirse şunları söyleyebiliriz.

  • FIAT 500 X Azami Hızı: 107 mph OR 172 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 13.5 s

FIAT 500 X Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 42.8 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 5.5 L/100Km
  • Ortalama: 57.4 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 4.1 L/100Km
  • Şehirlerarası: 50 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 4.7 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak FIAT 500 X hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

FIAT 500 X Kronik Sorunları

FIAT 500 X Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz FIAT 500 X Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

FIAT 500 X Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

FIAT 500 X alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada FIAT 500 X kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın