HONDA FR-V / Edix Yorumları Nelerdir – Kronik Arızaları

Yeniden selamlar, arabaların özellikleri piyasaları – alınıp alınmayacağı? Gibi soruların cevaplarına buradan yer vermeye devam ediyoruz.

Burada herhangi bir marka hakkında olumlu – olumsuz yorum yapmaktan daha ziyade bilgilendirme yapmak amaçlanmaktadır. Araçların genel özellikleri hakkında bilgilendirmeler yapıldığı için bizi yorumsuz bırakmazsanız memnun oluruz.

HONDA FR-V / Edix Alınır mı

Öncelikle bir aracın hangi aralıkta üretilip üretilmediğine bakarak yorum yapabiliriz. Bu sebeple aracın üretim aralığının bize bu konuda ipucu verdiğini de bilmekte fayda var.

HONDA FR-V / Edix Üretim Yılları: 2004 – 2007

Bir sonraki basamakta almaya düşündüğünüz aracın motor hacmi, silindir sayısı ve yakıt tipine göz atmanızı tavsiye ederiz. Benzinli – Elektrikli yada Dizel motor tercihi çevreci olması, ekonomik olması yada kolay arıza vermemesi gibi önceliklere göre değerlendirilebilir.

HONDA FR-V / Edix Motor Özellikleri

  • Genel: 1.7i 5MT (125 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1668 cm3
  • Yakıt Tipi: Benzinli

HONDA FR-V / Edix Hızlanma Verileri

Aracın alınıp alınmaması konusunda ön plana çıkan bir diğer unsuz ise hızlanmasıdır. Bu sebeple azami hızı ve 0 – 100 verilerini de sizin için sıraladık.

  • HONDA FR-V / Edix Azami Hızı: 113.1 mph OR 182 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 12.3 s

HONDA FR-V / Edix Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 25.3 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 9.3 L/100Km
  • Ortalama: 36.2 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 6.5 L/100Km
  • Şehirlerarası: 31.4 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 7.5 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak HONDA FR-V / Edix hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

HONDA FR-V / Edix Kronik Arızaları

HONDA FR-V / Edix Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz HONDA FR-V / Edix Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

HONDA FR-V / Edix Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

HONDA FR-V / Edix alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada HONDA FR-V / Edix kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın