MAZDA 323 (BF) Station Wagon Alınır mı – Yorumları (Kronik Sorunları)

Sizin için farklı araçlarla ilgili bilgilendirme yapmaya devam ediyoruz. Bu içeriğimizde de farklı bir aracın özelliklerini ve alınıp alınmayacağını detaylı bir şekilde incelemeye devam edeceğiz.

Burada biz markalar hakkında şahsi yorumlar yapmıyoruz. Sadece mevcut veriler ışında bir takım bilgiler vermeye çalışıyoruz. Bu sebeple sizler de araçlar hakkında yorum yaparak bizi daha doğru bir şekilde bilgilendirebilirsiniz. Aklınıza takılan her türlü sorunun cevabında sadece bir tık uzağınızda yer alıyoruz.

MAZDA 323 (BF) Station Wagon Alınır mı

Dilerseniz bu aracın öncelikle hangi yıl aralığında üretildiğine bakalım. Şurası unutulmamalıdır ki bir aracın pazar hareketinde o aracın hala üretilip üretilmediğinin de son derece önemli etkisi bulunmaktadır.

MAZDA 323 (BF) Station Wagon Üretim Yılları: 1986 – 1994

Hiç şüphesiz motor hacmi, silindir sayısı, yakıt tipi bir aracın alınıp alınmayacağına doğrudan etki eden konu başlıklarıdır. Bunların iyi değerlendirilmesi gerekmektedir.

MAZDA 323 (BF) Station Wagon Motor Özellikleri

  • Genel: 1.7L D 5MT (56 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1720 cm3
  • Yakıt Tipi: Dizel

MAZDA 323 (BF) Station Wagon Hızlanma Verileri

Aracınızın hızlanma verilerini de göz önüne alarak o aracın alınıp alınmayacağı hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün olabilir. Sizin için tüm bu verileri bir araya topladık.

  • MAZDA 323 (BF) Station Wagon Azami Hızı: 87 mph OR 140 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 19 s

MAZDA 323 (BF) Station Wagon Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi:
  • Ortalama:
  • Şehirlerarası: 37.3 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 6.3 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak MAZDA 323 (BF) Station Wagon hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

MAZDA 323 (BF) Station Wagon Kronik Arızaları

MAZDA 323 (BF) Station Wagon Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz MAZDA 323 (BF) Station Wagon Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

MAZDA 323 (BF) Station Wagon Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

MAZDA 323 (BF) Station Wagon alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada MAZDA 323 (BF) Station Wagon kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın