AUDI TT Coupe Hakkında Bilgi – Alınır mı

Merhabalar sizin için farklı araçların özellikleri ve yorumlamalarını yapmaya devam ediyoruz. Bu içeriğimizde de yeni bir araç ile karşınızdayız

Elimizden geldiğince internette var olan bilgiler ışığında yol göstermeye çalışıyoruz. Amacımız kesinlikle bir markayı olumlu – olumsuz şahsi yorumlar altında bırakmak değildir. O sebeple sizden gelen yorumlarında son derece önemli olduğunun altını çizmek isteriz.

AUDI TT Coupe Alınır mı

Öncelikle bu aracın hangi yıllar arasında üretildiğine bir göz atalım. Çünkü bir aracın çok satılıp satılmaması ve hala alıcı buluyor olması da o araç hakkında ciddi ipuçları verebilir.

AUDI TT Coupe Üretim Yılları: 1998 – 2006

Hiç şüphesiz motor hacmi, silindir sayısı, yakıt tipi bir aracın alınıp alınmayacağına doğrudan etki eden konu başlıklarıdır. Bunların iyi değerlendirilmesi gerekmektedir.

AUDI TT Coupe Motor Özellikleri

  • Genel: 1.8T 5MT (150 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1781 cm3
  • Yakıt Tipi: Benzinli

AUDI TT Coupe Hızlanma Verileri

Araçların alınıp alınmayacağı konusunda hız son derece seçici bir unsuz olarak ön plana çıkar. Bu sebeple sizin için hız verilerini de ekrana getirmeye çalışıyoruz.

  • AUDI TT Coupe Azami Hızı: 136.7 mph OR 220 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 8.6 s

AUDI TT Coupe Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 21.2 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 11.1 L/100Km
  • Ortalama: 37.3 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 6.3 L/100Km
  • Şehirlerarası: 29 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 8.1 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak AUDI TT Coupe hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

AUDI TT Coupe Kronik Arızaları

AUDI TT Coupe Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz AUDI TT Coupe Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

AUDI TT Coupe Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

AUDI TT Coupe alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada AUDI TT Coupe kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın