AUDI A6 Avant (C4) Yorumları Nelerdir – Kronik Arızaları

Yeniden selamlar, arabaların özellikleri piyasaları – alınıp alınmayacağı? Gibi soruların cevaplarına buradan yer vermeye devam ediyoruz.

Bizler araçlar hakkında detaylı bilgilendirmeler yaparak ortalama bilgilere ulaşmanızı amaçlıyoruz. O sebeple araçlar hakkında şahsi düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorumlar bölümüne yazarsanız memnuno luruz.

AUDI A6 Avant (C4) Alınır mı

Öncelikle bir aracın hangi aralıkta üretilip üretilmediğine bakarak yorum yapabiliriz. Bu sebeple aracın üretim aralığının bize bu konuda ipucu verdiğini de bilmekte fayda var.

AUDI A6 Avant (C4) Üretim Yılları: 1994 – 1997

Bir aracın alınıp alınmayacağına karar vermek için motor özellikleri hakkında da bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Motor hacmi yakıt tipi, silindir sayısı bu konuda oldukça önemli ipuçları veren başlıklar arasında yer alır.

AUDI A6 Avant (C4) Motor Özellikleri

  • Genel: 1.8L 4AT (125 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1781 cm3
  • Yakıt Tipi: Benzinli

AUDI A6 Avant (C4) Hızlanma Verileri

Aracınızın hızlanma verilerini de göz önüne alarak o aracın alınıp alınmayacağı hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün olabilir. Sizin için tüm bu verileri bir araya topladık.

  • AUDI A6 Avant (C4) Azami Hızı: 120 mph OR 193 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 12.9 s

AUDI A6 Avant (C4) Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 16.9 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 13.9 L/100Km
  • Ortalama: 30.2 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 7.8 L/100Km
  • Şehirlerarası: 23.8 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 9.9 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak AUDI A6 Avant (C4) hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

AUDI A6 Avant (C4) Kronik Arızaları

AUDI A6 Avant (C4) Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz AUDI A6 Avant (C4) Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

AUDI A6 Avant (C4) Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

AUDI A6 Avant (C4) alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada AUDI A6 Avant (C4) kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın