NISSAN Bluebird Hatchback Hangisi Alınır (Kronik Sorunları Nelerdir783

Yeniden selamlar araçların özellikleri ve yorumlamalarını yapmaya devam ediyoruz. Önceliğimiz arızalar olsa da kullanıcı yorumları merkezinde araçlar hakkında derinlemesine bir bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz.

Bizler araçlar hakkında detaylı bilgilendirmeler yaparak ortalama bilgilere ulaşmanızı amaçlıyoruz. O sebeple araçlar hakkında şahsi düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorumlar bölümüne yazarsanız memnuno luruz.

NISSAN Bluebird Hatchback Alınır mı

Öncelikle bu aracın hangi yıllar arasında üretildiğine bir göz atalım. Çünkü bir aracın çok satılıp satılmaması ve hala alıcı buluyor olması da o araç hakkında ciddi ipuçları verebilir.

NISSAN Bluebird Hatchback Üretim Yılları: 1986 – 1990

Bir aracın alınıp alınmayacağına karar vermek için motor özellikleri hakkında da bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Motor hacmi yakıt tipi, silindir sayısı bu konuda oldukça önemli ipuçları veren başlıklar arasında yer alır.

NISSAN Bluebird Hatchback Motor Özellikleri

  • Genel: 1.8L 4AT (90 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1809 cm3
  • Yakıt Tipi: Benzinli

NISSAN Bluebird Hatchback Hızlanma Verileri

Hızlanma konusu da aracın alınıp alınmaması hakkında son derece önemli ipuçları verecektir. O sebeple aracı satın almadan önce bu konuda detayl bir şekilde bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. İşte sizin için elde ettiğimiz veriler:

  • NISSAN Bluebird Hatchback Azami Hızı: 104 mph OR 167 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 14 s

NISSAN Bluebird Hatchback Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi:
  • Ortalama:
  • Şehirlerarası: 24.8 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 9.5 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak NISSAN Bluebird Hatchback hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

NISSAN Bluebird Hatchback Kronik Arızaları

NISSAN Bluebird Hatchback Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz NISSAN Bluebird Hatchback Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

NISSAN Bluebird Hatchback Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

NISSAN Bluebird Hatchback alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada NISSAN Bluebird Hatchback kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın