NISSAN Primera Sedan Yorumları Nelerdir – Kronik Arızaları

Yeniden selamlar, arabaların özellikleri piyasaları – alınıp alınmayacağı? Gibi soruların cevaplarına buradan yer vermeye devam ediyoruz.

Elimizden geldiğince internette var olan bilgiler ışığında yol göstermeye çalışıyoruz. Amacımız kesinlikle bir markayı olumlu – olumsuz şahsi yorumlar altında bırakmak değildir. O sebeple sizden gelen yorumlarında son derece önemli olduğunun altını çizmek isteriz.

NISSAN Primera Sedan Alınır mı

Öncelikle bu aracın hangi yıllar arasında üretildiğine bir göz atalım. Çünkü bir aracın çok satılıp satılmaması ve hala alıcı buluyor olması da o araç hakkında ciddi ipuçları verebilir.

NISSAN Primera Sedan Üretim Yılları: 2002 – Hala Üretilmekte

Hiç şüphesiz motor hacmi, silindir sayısı, yakıt tipi bir aracın alınıp alınmayacağına doğrudan etki eden konu başlıklarıdır. Bunların iyi değerlendirilmesi gerekmektedir.

NISSAN Primera Sedan Motor Özellikleri

  • Genel: 1.9 dCi
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1870 cm3
  • Yakıt Tipi: Dizel

NISSAN Primera Sedan Hızlanma Verileri

Araçların alınıp alınmayacağı konusunda hız son derece seçici bir unsuz olarak ön plana çıkar. Bu sebeple sizin için hız verilerini de ekrana getirmeye çalışıyoruz.

  • NISSAN Primera Sedan Azami Hızı: 121 mph OR 195 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 10.8 s

NISSAN Primera Sedan Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 32.2 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 7.3 L/100Km
  • Ortalama: 49 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 4.8 L/100Km
  • Şehirlerarası: 41.3 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 5.7 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak NISSAN Primera Sedan hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

NISSAN Primera Sedan Kronik Arızaları

NISSAN Primera Sedan Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz NISSAN Primera Sedan Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

NISSAN Primera Sedan Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

NISSAN Primera Sedan alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada NISSAN Primera Sedan kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın