VOLKSWAGEN Golf Plus Hangisi Alınır (Kronik Sorunları Nelerdir1175

Yeniden selamlar araçların özellikleri ve yorumlamalarını yapmaya devam ediyoruz. Önceliğimiz arızalar olsa da kullanıcı yorumları merkezinde araçlar hakkında derinlemesine bir bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz.

Araçlar hakkında detaylı bilgilendirme yaparken bir marka hakkında olumlu yada olumsuz bir yorum yapmamaya gayret gösteriyoruz. Bu sebeple araçların yakıt tipleri – satış rakamları gibi seçeneklere göre bir aralık belirliyoruz. Sizler de bu veritabanının gelişmesi için yorumlarınızla bize destek olabilirsiniz.

VOLKSWAGEN Golf Plus Alınır mı

Öncelikle bu aracın hangi yıllar arasında üretildiğine bir göz atalım. Çünkü bir aracın çok satılıp satılmaması ve hala alıcı buluyor olması da o araç hakkında ciddi ipuçları verebilir.

VOLKSWAGEN Golf Plus Üretim Yılları: 2008 – 2013

Bir sonraki basamakta almaya düşündüğünüz aracın motor hacmi, silindir sayısı ve yakıt tipine göz atmanızı tavsiye ederiz. Benzinli – Elektrikli yada Dizel motor tercihi çevreci olması, ekonomik olması yada kolay arıza vermemesi gibi önceliklere göre değerlendirilebilir.

VOLKSWAGEN Golf Plus Motor Özellikleri

  • Genel: 1.9 TDI 5MT (90 hp)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1896 cm3
  • Yakıt Tipi: Dizel

VOLKSWAGEN Golf Plus Hızlanma Verileri

Hızlanma konusu da aracın alınıp alınmaması hakkında son derece önemli ipuçları verecektir. O sebeple aracı satın almadan önce bu konuda detayl bir şekilde bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. İşte sizin için elde ettiğimiz veriler:

  • VOLKSWAGEN Golf Plus Azami Hızı: 107 mph OR 172 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 13.5 s

VOLKSWAGEN Golf Plus Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 40.4 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 5.8 L/100Km
  • Ortalama: 60.1 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 3.9 L/100Km
  • Şehirlerarası: 51.4 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 4.6 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak VOLKSWAGEN Golf Plus hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

VOLKSWAGEN Golf Plus Kronik Arızaları

VOLKSWAGEN Golf Plus Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz VOLKSWAGEN Golf Plus Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

VOLKSWAGEN Golf Plus Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

VOLKSWAGEN Golf Plus alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada VOLKSWAGEN Golf Plus kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın