SAAB 9-3 SportCombi Hangisi Alınır (Kronik Sorunları Nelerdir980

Yeniden selamlar araçların özellikleri ve yorumlamalarını yapmaya devam ediyoruz. Önceliğimiz arızalar olsa da kullanıcı yorumları merkezinde araçlar hakkında derinlemesine bir bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz.

Araçlar hakkında detaylı bilgilendirme yaparken bir marka hakkında olumlu yada olumsuz bir yorum yapmamaya gayret gösteriyoruz. Bu sebeple araçların yakıt tipleri – satış rakamları gibi seçeneklere göre bir aralık belirliyoruz. Sizler de bu veritabanının gelişmesi için yorumlarınızla bize destek olabilirsiniz.

SAAB 9-3 SportCombi Alınır mı

Öncelikle bir aracın hangi aralıkta üretilip üretilmediğine bakarak yorum yapabiliriz. Bu sebeple aracın üretim aralığının bize bu konuda ipucu verdiğini de bilmekte fayda var.

SAAB 9-3 SportCombi Üretim Yılları: 2004 – 2008

Bir sonraki basamakta almaya düşündüğünüz aracın motor hacmi, silindir sayısı ve yakıt tipine göz atmanızı tavsiye ederiz. Benzinli – Elektrikli yada Dizel motor tercihi çevreci olması, ekonomik olması yada kolay arıza vermemesi gibi önceliklere göre değerlendirilebilir.

SAAB 9-3 SportCombi Motor Özellikleri

  • Genel: 1.9L TiD 6MT (120 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1910 cm3
  • Yakıt Tipi: Dizel

SAAB 9-3 SportCombi Hızlanma Verileri

Aracınızın hızlanma verilerini de göz önüne alarak o aracın alınıp alınmayacağı hakkında bilgi sahibi olmanız mümkün olabilir. Sizin için tüm bu verileri bir araya topladık.

  • SAAB 9-3 SportCombi Azami Hızı: 121 mph OR 195 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 11.5 s

SAAB 9-3 SportCombi Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 31.4 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 7.5 L/100Km
  • Ortalama: 50 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 4.7 L/100Km
  • Şehirlerarası: 41.3 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 5.7 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak SAAB 9-3 SportCombi hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

SAAB 9-3 SportCombi Kronik Arızaları

SAAB 9-3 SportCombi Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz SAAB 9-3 SportCombi Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

SAAB 9-3 SportCombi Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

SAAB 9-3 SportCombi alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada SAAB 9-3 SportCombi kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın