VOLKSWAGEN Passat Variant Kronik Sorunları ve Merak Edilenler (Alınır mı? – Yorumları)

Araç piyasası ve genel özellikleri hakkında bilgilendirmeler yaptığımız adresimize hoş geldiniz. Bu içeriğimizde araçlar hakkında genel bilgilendirmeler yapmakta ve onlar hakkında derinlemesine bir yorumlamalara yer vermekteyiz.

Burada herhangi bir marka hakkında olumlu – olumsuz yorum yapmaktan daha ziyade bilgilendirme yapmak amaçlanmaktadır. Araçların genel özellikleri hakkında bilgilendirmeler yapıldığı için bizi yorumsuz bırakmazsanız memnun oluruz.

VOLKSWAGEN Passat Variant Alınır mı

Dilerseniz bu aracın öncelikle hangi yıl aralığında üretildiğine bakalım. Şurası unutulmamalıdır ki bir aracın pazar hareketinde o aracın hala üretilip üretilmediğinin de son derece önemli etkisi bulunmaktadır.

VOLKSWAGEN Passat Variant Üretim Yılları: 2005 – 2010

Hiç şüphesiz motor hacmi, silindir sayısı, yakıt tipi bir aracın alınıp alınmayacağına doğrudan etki eden konu başlıklarıdır. Bunların iyi değerlendirilmesi gerekmektedir.

VOLKSWAGEN Passat Variant Motor Özellikleri

  • Genel: 2.0 Turbo FSI 6MT (200 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1984 cm3
  • Yakıt Tipi: Benzinli

VOLKSWAGEN Passat Variant Hızlanma Verileri

Hızlanma konusu da aracın alınıp alınmaması hakkında son derece önemli ipuçları verecektir. O sebeple aracı satın almadan önce bu konuda detayl bir şekilde bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. İşte sizin için elde ettiğimiz veriler:

  • VOLKSWAGEN Passat Variant Azami Hızı: 144.2 mph OR 232 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 7.8 s

VOLKSWAGEN Passat Variant Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 20.8 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 11.3 L/100Km
  • Ortalama: 36.8 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 6.4 L/100Km
  • Şehirlerarası: 28.7 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 8.2 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak VOLKSWAGEN Passat Variant hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

VOLKSWAGEN Passat Variant Kronik Arızaları

VOLKSWAGEN Passat Variant Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz VOLKSWAGEN Passat Variant Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

VOLKSWAGEN Passat Variant Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

VOLKSWAGEN Passat Variant alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada VOLKSWAGEN Passat Variant kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz.

Sizler için bu adresi açmaktaki öncelikli amacımız araç tanıtımı, yorumlamalar ve diğer bilgilere hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktır. Bizi yorumsuz bırakmazsanız memnun oluruz.

Yorum yapın