VOLKSWAGEN Golf GTI Hakkında Bilgi (Alınır mı? Kronik Sorunları Hakkında)

Araç piyasası ve genel özellikleri hakkında bilgilendirmeler yaptığımız adresimize hoş geldiniz. Bu içeriğimizde araçlar hakkında genel bilgilendirmeler yapmakta ve onlar hakkında derinlemesine bir yorumlamalara yer vermekteyiz.

Araçlar hakkında detaylı bilgilendirme yaparken bir marka hakkında olumlu yada olumsuz bir yorum yapmamaya gayret gösteriyoruz. Bu sebeple araçların yakıt tipleri – satış rakamları gibi seçeneklere göre bir aralık belirliyoruz. Sizler de bu veritabanının gelişmesi için yorumlarınızla bize destek olabilirsiniz.

VOLKSWAGEN Golf GTI Alınır mı

Öncelikle bir aracın hangi aralıkta üretilip üretilmediğine bakarak yorum yapabiliriz. Bu sebeple aracın üretim aralığının bize bu konuda ipucu verdiğini de bilmekte fayda var.

VOLKSWAGEN Golf GTI Üretim Yılları: 2013 – 2017

Bir sonraki basamakta almaya düşündüğünüz aracın motor hacmi, silindir sayısı ve yakıt tipine göz atmanızı tavsiye ederiz. Benzinli – Elektrikli yada Dizel motor tercihi çevreci olması, ekonomik olması yada kolay arıza vermemesi gibi önceliklere göre değerlendirilebilir.

VOLKSWAGEN Golf GTI Motor Özellikleri

  • Genel: 2.0 TSI 6MT (220 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1984 cm3
  • Yakıt Tipi: Benzinli

VOLKSWAGEN Golf GTI Hızlanma Verileri

Hızlanma konusu da aracın alınıp alınmaması hakkında son derece önemli ipuçları verecektir. O sebeple aracı satın almadan önce bu konuda detayl bir şekilde bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. İşte sizin için elde ettiğimiz veriler:

  • VOLKSWAGEN Golf GTI Azami Hızı: 153 mph OR 246 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 6.5 s

VOLKSWAGEN Golf GTI Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 31.4 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 7.5 L/100Km
  • Ortalama: 46.1 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 5.1 L/100Km
  • Şehirlerarası: 39.2 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 6 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak VOLKSWAGEN Golf GTI hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

VOLKSWAGEN Golf GTI Kronik Arızaları

VOLKSWAGEN Golf GTI Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz VOLKSWAGEN Golf GTI Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

VOLKSWAGEN Golf GTI Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

VOLKSWAGEN Golf GTI alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada VOLKSWAGEN Golf GTI kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz.

Sizler için bu adresi açmaktaki öncelikli amacımız araç tanıtımı, yorumlamalar ve diğer bilgilere hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktır. Bizi yorumsuz bırakmazsanız memnun oluruz.

Yorum yapın