SUZUKI Escudo / Grand Vitara 5 Doors Arızaları Kronik Sorunları – Alınır mı

Yeniden selamlar, arabaların özellikleri piyasaları – alınıp alınmayacağı? Gibi soruların cevaplarına buradan yer vermeye devam ediyoruz.

Araçlar hakkında detaylı bilgilendirme yaparken bir marka hakkında olumlu yada olumsuz bir yorum yapmamaya gayret gösteriyoruz. Bu sebeple araçların yakıt tipleri – satış rakamları gibi seçeneklere göre bir aralık belirliyoruz. Sizler de bu veritabanının gelişmesi için yorumlarınızla bize destek olabilirsiniz.

SUZUKI Escudo / Grand Vitara 5 Doors Alınır mı

Biz bir aracın alınıp alınmayacağına en son ne zaman üretildiğine bakarak karar verebiliriz. Bu sebeple hala üretilip üretilmediği hakkında yorum yaparak araç hakkında fikir edinmemiz de mümkün oluyor.

SUZUKI Escudo / Grand Vitara 5 Doors Üretim Yılları: 1998 – 2005

Hiç şüphesiz motor hacmi, silindir sayısı, yakıt tipi bir aracın alınıp alınmayacağına doğrudan etki eden konu başlıklarıdır. Bunların iyi değerlendirilmesi gerekmektedir.

SUZUKI Escudo / Grand Vitara 5 Doors Motor Özellikleri

  • Genel: 2.0L 5MT (128 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1995 cm3
  • Yakıt Tipi: Benzinli

SUZUKI Escudo / Grand Vitara 5 Doors Hızlanma Verileri

Araçların alınıp alınmayacağı konusunda hız son derece seçici bir unsuz olarak ön plana çıkar. Bu sebeple sizin için hız verilerini de ekrana getirmeye çalışıyoruz.

  • SUZUKI Escudo / Grand Vitara 5 Doors Azami Hızı: 100 mph OR 161 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: –

SUZUKI Escudo / Grand Vitara 5 Doors Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 19.6 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 12 L/100Km
  • Ortalama: 30.1 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 7.8 L/100Km
  • Şehirlerarası: 25.3 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 9.3 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak SUZUKI Escudo / Grand Vitara 5 Doors hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

SUZUKI Escudo / Grand Vitara 5 Doors Kronik Arızaları

SUZUKI Escudo / Grand Vitara 5 Doors Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz SUZUKI Escudo / Grand Vitara 5 Doors Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

SUZUKI Escudo / Grand Vitara 5 Doors Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

SUZUKI Escudo / Grand Vitara 5 Doors alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada SUZUKI Escudo / Grand Vitara 5 Doors kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz.

Sizler için bu adresi açmaktaki öncelikli amacımız araç tanıtımı, yorumlamalar ve diğer bilgilere hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktır. Bizi yorumsuz bırakmazsanız memnun oluruz.

Yorum yapın