JEEP Cherokee Kolay Satılıyor mu? Alınır mı?

Merhabalar sizin için farklı araçların özellikleri ve yorumlamalarını yapmaya devam ediyoruz. Bu içeriğimizde de yeni bir araç ile karşınızdayız

Burada biz markalar hakkında şahsi yorumlar yapmıyoruz. Sadece mevcut veriler ışında bir takım bilgiler vermeye çalışıyoruz. Bu sebeple sizler de araçlar hakkında yorum yaparak bizi daha doğru bir şekilde bilgilendirebilirsiniz. Aklınıza takılan her türlü sorunun cevabında sadece bir tık uzağınızda yer alıyoruz.

JEEP Cherokee Alınır mı

Öncelikle bir aracın hangi aralıkta üretilip üretilmediğine bakarak yorum yapabiliriz. Bu sebeple aracın üretim aralığının bize bu konuda ipucu verdiğini de bilmekte fayda var.

JEEP Cherokee Üretim Yılları: 2013 – 2018

Hiç şüphesiz motor hacmi, silindir sayısı, yakıt tipi bir aracın alınıp alınmayacağına doğrudan etki eden konu başlıklarıdır. Bunların iyi değerlendirilmesi gerekmektedir.

JEEP Cherokee Motor Özellikleri

  • Genel: 2.0L Multijet 4×4 9AT (170 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 1956 cm3
  • Yakıt Tipi: Dizel

JEEP Cherokee Hızlanma Verileri

Hızdan hoşlanıyorsanız, yada çevik bir arabaya sahip olmak istiyorsanız bu araç hakkında hız verilerine de göz atmanız gerekmektedir. Sizin için kısaca bilgilendirme yapmamız gerekirse şunları söyleyebiliriz.

  • JEEP Cherokee Azami Hızı: 119 mph OR 192 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 10.3 s

JEEP Cherokee Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 33.1 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 7.1 L/100Km
  • Ortalama: 46.1 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 5.1 L/100Km
  • Şehirlerarası: 40.6 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 5.8 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak JEEP Cherokee hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

JEEP Cherokee Kronik Sorunları

JEEP Cherokee Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz JEEP Cherokee Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Sizden aldığımız güç ile yolumuza devam ediyoruz.

JEEP Cherokee Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

JEEP Cherokee alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada JEEP Cherokee kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın