MAZDA CX-7 Yorumları – Tutuluyor mu – Alınır mı

Detaylı bir şekilde araç piyasası hakkında bilgilendirme yaptığımız adresimize hoş geldiniz. Burada tüm araç modelleri ve piyasası hakkında oldukça detaylı bir bilgilendirmeye ulaşabilirsiniz. Bizim önceliğimiz sizden gelen bilgilere göre farklı seçeneklere yer vermektir.

Burada herhangi bir marka hakkında olumlu – olumsuz yorum yapmaktan daha ziyade bilgilendirme yapmak amaçlanmaktadır. Araçların genel özellikleri hakkında bilgilendirmeler yapıldığı için bizi yorumsuz bırakmazsanız memnun oluruz.

MAZDA CX-7 Alınır mı

Öncelikle bu aracın hangi yıllar arasında üretildiğine bir göz atalım. Çünkü bir aracın çok satılıp satılmaması ve hala alıcı buluyor olması da o araç hakkında ciddi ipuçları verebilir.

MAZDA CX-7 Üretim Yılları: 2007 – 2009

Hiç şüphesiz motor hacmi, silindir sayısı, yakıt tipi bir aracın alınıp alınmayacağına doğrudan etki eden konu başlıklarıdır. Bunların iyi değerlendirilmesi gerekmektedir.

MAZDA CX-7 Motor Özellikleri

  • Genel: 2.3L 16V Turbo 6AT (244 HP)
  • Silindir: L4
  • Motor Hacmi: 2260 cm3
  • Yakıt Tipi: Benzinli

MAZDA CX-7 Hızlanma Verileri

Araçların alınıp alınmayacağı konusunda hız son derece seçici bir unsuz olarak ön plana çıkar. Bu sebeple sizin için hız verilerini de ekrana getirmeye çalışıyoruz.

  • MAZDA CX-7 Azami Hızı: 117 mph OR 188 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: –

MAZDA CX-7 Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 19 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 12.4 L/100Km
  • Ortalama: 9.8 L/100Km
  • Şehirlerarası: 21 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 11.2 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak MAZDA CX-7 hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

MAZDA CX-7 Kronik Sorunları

MAZDA CX-7 Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz MAZDA CX-7 Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Sizden aldığımız güç ile yolumuza devam ediyoruz.

MAZDA CX-7 Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

MAZDA CX-7 alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada MAZDA CX-7 kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın