VOLVO 940 Estate Kolay Satılıyor mu? Alınır mı?

Sizin için farklı araçlarla ilgili bilgilendirme yapmaya devam ediyoruz. Bu içeriğimizde de farklı bir aracın özelliklerini ve alınıp alınmayacağını detaylı bir şekilde incelemeye devam edeceğiz.

Bizler araçlar hakkında detaylı bilgilendirmeler yaparak ortalama bilgilere ulaşmanızı amaçlıyoruz. O sebeple araçlar hakkında şahsi düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorumlar bölümüne yazarsanız memnuno luruz.

VOLVO 940 Estate Alınır mı

Öncelikle bu aracın hangi yıllar arasında üretildiğine bir göz atalım. Çünkü bir aracın çok satılıp satılmaması ve hala alıcı buluyor olması da o araç hakkında ciddi ipuçları verebilir.

VOLVO 940 Estate Üretim Yılları: 1990 – 1998

Bir aracın alınıp alınmayacağına karar vermek için motor özellikleri hakkında da bilgi sahibi olmanız gerekmektedir. Motor hacmi yakıt tipi, silindir sayısı bu konuda oldukça önemli ipuçları veren başlıklar arasında yer alır.

VOLVO 940 Estate Motor Özellikleri

  • Genel: 2.4L D 4AT (122 HP)
  • Silindir: L6
  • Motor Hacmi: 2384 cm3
  • Yakıt Tipi: Dizel

VOLVO 940 Estate Hızlanma Verileri

Bir araba satın alırken hızlanmasını göz ardı etmek yanlış olacaktır. O sebeple 0 – 100 KM hızlanma verileri ve diğer özelliklerini de sizin için bir araya topladık.

  • VOLVO 940 Estate Azami Hızı: 109 mph OR 175 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 12.5 s

VOLVO 940 Estate Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi:
  • Ortalama:
  • Şehirlerarası: 30.2 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 7.8 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak VOLVO 940 Estate hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

VOLVO 940 Estate Kronik Sorunları

VOLVO 940 Estate Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz VOLVO 940 Estate Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Sizden aldığımız güç ile yolumuza devam ediyoruz.

VOLVO 940 Estate Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

VOLVO 940 Estate alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada VOLVO 940 Estate kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın