VOLVO XC60 Tutuluyor mu? Alınır mı? Tüm Soruların Cevapları

Yeniden merhaba sizin için araç arızaları ve kronik sorunları – Pazar piyasası ve tüm merak edilen konu başlıklarını yazmaya devam ediyoruz.

Burada herhangi bir marka hakkında olumlu – olumsuz yorum yapmaktan daha ziyade bilgilendirme yapmak amaçlanmaktadır. Araçların genel özellikleri hakkında bilgilendirmeler yapıldığı için bizi yorumsuz bırakmazsanız memnun oluruz.

VOLVO XC60 Alınır mı

Öncelikle bu aracın hangi yıllar arasında üretildiğine bir göz atalım. Çünkü bir aracın çok satılıp satılmaması ve hala alıcı buluyor olması da o araç hakkında ciddi ipuçları verebilir.

VOLVO XC60 Üretim Yılları: 2008 – 2013

Bir sonraki basamakta almaya düşündüğünüz aracın motor hacmi, silindir sayısı ve yakıt tipine göz atmanızı tavsiye ederiz. Benzinli – Elektrikli yada Dizel motor tercihi çevreci olması, ekonomik olması yada kolay arıza vermemesi gibi önceliklere göre değerlendirilebilir.

VOLVO XC60 Motor Özellikleri

  • Genel: 2.4 D5 AWD 6AT (215 HP)
  • Silindir: L5
  • Motor Hacmi: 2400 cm3
  • Yakıt Tipi: Dizel

VOLVO XC60 Hızlanma Verileri

Hızlanma konusu da aracın alınıp alınmaması hakkında son derece önemli ipuçları verecektir. O sebeple aracı satın almadan önce bu konuda detayl bir şekilde bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. İşte sizin için elde ettiğimiz veriler:

  • VOLVO XC60 Azami Hızı: 127 mph OR 204 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 8.3 s

VOLVO XC60 Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 26.4 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 8.9 L/100Km
  • Ortalama: 42 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 5.6 L/100Km
  • Şehirlerarası: 34.6 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 6.8 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak VOLVO XC60 hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

VOLVO XC60 Kronik Sorunları

VOLVO XC60 Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz VOLVO XC60 Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Sizden aldığımız güç ile yolumuza devam ediyoruz.

VOLVO XC60 Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

VOLVO XC60 alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada VOLVO XC60 kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın