VOLVO V60 Hakkında Bilgi – Alınır mı

Araç piyasası ve genel özellikleri hakkında bilgilendirmeler yaptığımız adresimize hoş geldiniz. Bu içeriğimizde araçlar hakkında genel bilgilendirmeler yapmakta ve onlar hakkında derinlemesine bir yorumlamalara yer vermekteyiz.

Burada herhangi bir marka hakkında olumlu – olumsuz yorum yapmaktan daha ziyade bilgilendirme yapmak amaçlanmaktadır. Araçların genel özellikleri hakkında bilgilendirmeler yapıldığı için bizi yorumsuz bırakmazsanız memnun oluruz.

VOLVO V60 Alınır mı

Dilerseniz bu aracın öncelikle hangi yıl aralığında üretildiğine bakalım. Şurası unutulmamalıdır ki bir aracın pazar hareketinde o aracın hala üretilip üretilmediğinin de son derece önemli etkisi bulunmaktadır.

VOLVO V60 Üretim Yılları: 2010 – 2013

Hiç şüphesiz motor hacmi, silindir sayısı, yakıt tipi bir aracın alınıp alınmayacağına doğrudan etki eden konu başlıklarıdır. Bunların iyi değerlendirilmesi gerekmektedir.

VOLVO V60 Motor Özellikleri

  • Genel: 2.4 D5 FWD 6AT (215 HP)
  • Silindir: L5
  • Motor Hacmi: 2400 cm3
  • Yakıt Tipi: Dizel

VOLVO V60 Hızlanma Verileri

Araçların alınıp alınmayacağı konusunda hız son derece seçici bir unsuz olarak ön plana çıkar. Bu sebeple sizin için hız verilerini de ekrana getirmeye çalışıyoruz.

  • VOLVO V60 Azami Hızı: 143 mph OR 230 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 7.7 s

VOLVO V60 Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: 27.7 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 8.5 L/100Km
  • Ortalama: 48 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 4.9 L/100Km
  • Şehirlerarası: 37.9 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 6.2 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak VOLVO V60 hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

VOLVO V60 Kronik Sorunları

VOLVO V60 Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz VOLVO V60 Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Sizden aldığımız güç ile yolumuza devam ediyoruz.

VOLVO V60 Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

VOLVO V60 alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada VOLVO V60 kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın