AUDI A6 (C4) Tutuluyor mu? Alınır mı? Tüm Soruların Cevapları

Araçlar hakkında fiyatlandırma ve diğer bilgilere yer verdiğimiz adresimize hoşgeldiniz. Detaylı bilgi sahibi olmak ve tüm konu başlıklarına ulaşmak için adresimizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bizler araçlar hakkında detaylı bilgilendirmeler yaparak ortalama bilgilere ulaşmanızı amaçlıyoruz. O sebeple araçlar hakkında şahsi düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorumlar bölümüne yazarsanız memnuno luruz.

AUDI A6 (C4) Alınır mı

Dilerseniz bu aracın öncelikle hangi yıl aralığında üretildiğine bakalım. Şurası unutulmamalıdır ki bir aracın pazar hareketinde o aracın hala üretilip üretilmediğinin de son derece önemli etkisi bulunmaktadır.

AUDI A6 (C4) Üretim Yılları: 1994 – 1997

Hiç şüphesiz motor hacmi, silindir sayısı, yakıt tipi bir aracın alınıp alınmayacağına doğrudan etki eden konu başlıklarıdır. Bunların iyi değerlendirilmesi gerekmektedir.

AUDI A6 (C4) Motor Özellikleri

  • Genel: 2.8L quattro 4AT (193 HP)
  • Silindir: V6
  • Motor Hacmi: 2771 cm3
  • Yakıt Tipi: Benzinli

AUDI A6 (C4) Hızlanma Verileri

Hızdan hoşlanıyorsanız, yada çevik bir arabaya sahip olmak istiyorsanız bu araç hakkında hız verilerine de göz atmanız gerekmektedir. Sizin için kısaca bilgilendirme yapmamız gerekirse şunları söyleyebiliriz.

  • AUDI A6 (C4) Azami Hızı: 140 mph OR 225 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 9.9 s

AUDI A6 (C4) Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi: Infinity mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 0 L/100Km
  • Ortalama: Infinity mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 0 L/100Km
  • Şehirlerarası: 22.8 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 10.3 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak AUDI A6 (C4) hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

AUDI A6 (C4) Kronik Sorunları

AUDI A6 (C4) Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz AUDI A6 (C4) Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Sizden aldığımız güç ile yolumuza devam ediyoruz.

AUDI A6 (C4) Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

AUDI A6 (C4) alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada AUDI A6 (C4) kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın