FORD Scorpio Wagon Hakkında Tüm Bilgiler – Alınır mı? Kronik Sorunları Nelerdir

Yeniden selamlar, arabaların özellikleri piyasaları – alınıp alınmayacağı? Gibi soruların cevaplarına buradan yer vermeye devam ediyoruz.

Bizler araçlar hakkında detaylı bilgilendirmeler yaparak ortalama bilgilere ulaşmanızı amaçlıyoruz. O sebeple araçlar hakkında şahsi düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorumlar bölümüne yazarsanız memnuno luruz.

FORD Scorpio Wagon Alınır mı

Dilerseniz bu aracın öncelikle hangi yıl aralığında üretildiğine bakalım. Şurası unutulmamalıdır ki bir aracın pazar hareketinde o aracın hala üretilip üretilmediğinin de son derece önemli etkisi bulunmaktadır.

FORD Scorpio Wagon Üretim Yılları: 1994 – 1997

Hiç şüphesiz motor hacmi, silindir sayısı, yakıt tipi bir aracın alınıp alınmayacağına doğrudan etki eden konu başlıklarıdır. Bunların iyi değerlendirilmesi gerekmektedir.

FORD Scorpio Wagon Motor Özellikleri

  • Genel: 2.9i (150 HP)
  • Silindir: L6
  • Motor Hacmi: 2935 cm3
  • Yakıt Tipi: Benzinli

FORD Scorpio Wagon Hızlanma Verileri

Aracın alınıp alınmaması konusunda ön plana çıkan bir diğer unsuz ise hızlanmasıdır. Bu sebeple azami hızı ve 0 – 100 verilerini de sizin için sıraladık.

  • FORD Scorpio Wagon Azami Hızı: 121.8 mph OR 196 km/h
  • 0 – 100 KM Verileri: 11.5 s

FORD Scorpio Wagon Yakıt Tüketimi

  • Şehir İçi:
  • Ortalama:
  • Şehirlerarası: 20.8 mpg (Amerikada) Türkiye ve Avrupa verileri: 11.3 L/100Km

Dilerseniz arama bölümünü kullanarak FORD Scorpio Wagon hakkında daha detaylı teknik bilgiye ulaşabilirsiniz.

FORD Scorpio Wagon Kronik Sorunları

FORD Scorpio Wagon Kronik arızaları hızlı bir şekilde güncellenecektir. Daha Detaylı bilgi sahibi olmak için isterseniz FORD Scorpio Wagon Kronik Arızaları içeriğine göz atabilir yada üst kısımda bulunan aramalar bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Sizden aldığımız güç ile yolumuza devam ediyoruz.

FORD Scorpio Wagon Alınır mı (Söyleyeceklerim Var)

FORD Scorpio Wagon alınır mı? Sorusunun cevabını vermek için yada FORD Scorpio Wagon kronik arızaları hakkında yorum yapmak için aşağıda bulunan yorumlar bölümünü kullanmanızı rica ediyoruz. Bu adresi açma amacımız olan karşılıklı bilgi paylaşımı konusunda bize destek olursanız memnun oluruz…

Yorum yapın